keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Lomailijan päivät

Nyt on sitten joulut jouluiltu, ja lomalla ollaan! Työharjoitteluun takaisin vasta seitsemäs päivä. Mutta silti ei ole oikein saanut mitään hyödyllistä aikaan! Pitäisi kopeutua valokuvaamaankin joku päivä tuonne ulkoilmaan, lupaan ryhdistäytyä heti uuden vuoden jälkeen. Agilitykurssi loppui, möllikisat meni. Ei oikein vahvasti, otettiin vähän eri säännöillä. Eka rata meni ihan jees, itse mokasin yhden esteen ja koira hyppäs väärästä, muita virheitä ei tullut. Paitsi tuomaria pelättiin. Unna jäi välillä haukkumaan eikä oikein keskittynyt. Toisella kerralla meni sitten aivan penkin alle tuon takia, kun hyppäsi puomiltakin ennen kontaktia haukkumaan kaukana seisovaa ihmistä. Arkajalka-Unna. :( 

No, nyt pidetään ainakin taukoa. Eihän tuolla onneksi ikää vielä paljoa ole, että ehtiihän tässä vielä. Pitäisi saada vaan tuota uusien ihmisten pelkäämistä kuriin.
Joulun viettoon vielä palatakseni. Olimme Suomussalmella, ja vuoroin minun sekä vuoroin Tonin porukoiden luona. Söimme itsemme ähkyyn, saatiin paljon hienoja lahjoja, ja pyhien jälkeen palattiin kotikonnuille.

Ja koska olin laiska jouluna, kamerakin jäi suurimmaksi osaksi laukkuun, mutta tässä silti pieniä paloja ihmisten ja koiran joulusta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti