keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Uutta intoa

Eilen sitten agiliideltiin pitkästä aikaa! Kurssin loppumisesta on jo kuukausi, eikä sen jälkeen olla esteitä nähty. Päätettiin mennä vapaavuorolle, ettei ihan tyystin unohdu, ja minulla ainakin oli jo uutta intoa. Ja niin oli Unnallakin!

Meitä oli vaan paikalla kolme, joten pidempää rataa ei viitsinyt siinä ruveta tekemään, joten tehtiin pieni pätkä. Yksi kohta oli samanlainen, mikä jatkokurssillamme. Kolme hyppyä vierekkäin välistäveto- harjoituksena ja molempien jälkeen putket U:n muotoisina. Ensin oli siis hyppy, sitten putki, sitten välistävedohypyt, toinen putki. Sen jälkeen pujottelu, pöytä ja hyppy. Meillä meni pujottelu tosi hienosti, ekaa kertaa radan osana. Pari kertaa tuli pieni virhe, jäi joku keppi välistä, mutta muuten kyllä nappisuoritus neidiltä. Pöytä oli jäänyt mieleen myös, hyppäsi siihen oikein mallikkaasti, ja jäi “seis” -käskyllä paikalleen.

Välistävedot menee meillä myös mukavasti, Unna seuraa niin hyvin ohjausta. Irtoaminen edelleenkin on se meidän kompastuskivi. :) 

Viikonloppuna luultavasti ollaan täällä Kajaanissa, ja mennään ehkä koirapuistoilemaan sunnuntaina, kun ei ole niin kova pakkanenkaan enää. Tänään ohjelmassa vielä Unnan pesu, jos vain millään ehtii, kun pitäisi tuo näyttö saada valmiiksi ensi viikon torstaihin mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti