sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Jääräpäinen antura


 Terveiset lumimaisemista Suomussalmelta! Sitä ne on kyllä kieltämättä täällä Kajaanissakin jo.

Sunnuntaina sain vihdoin ja viimein onnistuneita kuvia Lumista. Ja muutama vahva ehdokas nousi siihen opinnäytetyöhönkin. Eiköhän noista jotain irtoa. Seuraavaksi on oppariprojektissa siis Unna. Neiti ois pesun tarpeessa, ens viikolla pitänee hoitaa sekin asia.


Lumin antura aukesi uudestaan. En taas huomannut sitä aluksi, Suomussalmella kun ulkona riehui. Sisälle tultua huomasin omassa paidassa verta, ja tarkistin sitten koirat, huomatakseni että pikkuriiviön antura vuosi melko pahasti. Vaikka se oli jo ihan parantunut! En ymmärrä mihin ihmeeseen se sai saman anturan rikottua, ja vielä noin pahasti. Ja edelleen ei mitään haavaa tms, pelkästään iho rikki, antura helottaa kirkkaanpunaisena. No ei kun paketoimaan tassu uudestaan, toivottavasti ei tulehdu sentään. Tohtorin pakeille kai sitä pian joutaa, jos tuo vielä monesti meinaa aueta. Raukka on niin mahdottoman meneväinen ADHD - tapaus, mutta taitaa olla lasista tehty. Jos vaikka sitten haarniskaa alkais sunnittelemaan tuon sähkösaappaan suojaksi...

Ensimmäinen haaveri paikattiin sukalla, nyt neidillä tassussa komeilee ideaaliside (vai mikä sen hieno nimi lie)

Kuvagalleriaan ilmestyy uusia lumi-Lumikuvia ensi viikon aikana, tuli taas lähemmäs tuhat kuvaa, joten menee taas hetki kun saa kaikki käytyä läpi.


Ja agilitykuume on taas koholla. Haluttais reenaamaan kovasti. Mutta kun en ehtinyt mukaan talven kursseille Puksin kanssa! Jospa joulun jälkeen alkais uusia, niin ängetään vaikka väkisin. Oon miettinyt sitä lisenssin ostoa ensi vuodelle. Sitten ei vois ainakaan jahkailla että uskaltaako kisoihin vai ei. RumaRakilla on ensi kuussa pikkujoulut, joissa möllikisat. Sinne nyt ainakin mukaan mennään näin aluksi!

2 kommenttia:

  1. Vautsi teidän kuvia! Unna on aika veikeän näköinen yhdistelmä ;)

    Toivotaan, et Lumin antura paranee. Mie olen Ossin korvan kanssa taistellut 2kk ja _vihdoinkin_ tulehdus on rauhoittunut ja korva on samannäköinen kuin toinen, terve korva! :)

    Lukiaksi tässä on ryhdyttävä, ihanan selkeä blogi teillä (ja kotisivut!)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kehuista, mukavaa että meidänkin tekemisiämme seurataan! :)

    Jospa tuo anturakin tuosta, nyt taas on pysynyt kunnossa ainakin toistaiseksi.

    Täytyypä lisätä teidätkin listoille, suloisia herroja löytyi, ja varsin hauskan oloisia juttuja teidän blogissa!

    VastaaPoista