sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Leikkisä lauantai


Tämäkin viikonloppu vierähti kotopuolessa Kajaanissa. Lauantaina käytiin koirapuistossa, ajatuksena saada opinnäytetyöhön Lumista kuva. Sen pitäisi olla Lumia kuvaava, eli haluan ehdottomasti jonkun leikkisän, vauhdikkaan kuvan. Mutta omiensa suhteen sitä tahtoo olla ihan ylikriittinen. Ja asiaa ei helpottanut, että suurin muistikorttini oli unohtunut matkasta... Lisäksi Lumi uppoutui puiston harmaa-valko-ruskeaan maastoon vähän liian hyvin, eikä erottunut sen takia kunnolla. Päätin siis odottaa, että tulee kunnolla lunta ympäristöön, ja kuvata opparikuvan vasta sitten.


Saipahan kuitenkin koirat vähän riehua, Lumi sai kerrankin hakea palloa (melkein) kyllikseen. En kyllä tiedä, kyllästyisikö se koskaan puuhaan...

Illalla huomasin sitten kun Lumi nuoli tassuaan, että sillä on etutassun kannusanturasta lähtenyt iho. Anturan pää on ihan tulipunainen. Huuhtelin sen illalla, laitoin rasvaa ja sukan suojaksi. Yöllä oli valunut verta siitä. Mitään haavaa tai ruhjetta siinä ei näy, pelkästään nahka lähtenyt. Jospa se siitä paranee, kun antaa olla rauhassa ja rasvailee sitä ja ottaa nyt rauhallisesti.


Koirien kuvagallerioihin on päivitetty syyskuulta asti kuvia. Myös kotisivut ovat remontissa, ulkoasun ja tekstien päivittelyn osalta.

3 kommenttia:

  1. Missä ihmeen vaiheessa Lumista kasvoi oikea sheltti?!
    Ihana tuo eka kuva :D

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia! :-) Toivottavasti tulee Lumin tassu pian kuntoon.

    VastaaPoista
  3. Jose: Niinpä, aika katosi johonkin matkalle, tuntuu että vasta eilen kakara haettiin. :D

    Essi: Kiitosta! Jospa tuo tosiaan tuosta ehtyypi, on se vähän parempana jo. :)

    VastaaPoista