maanantai 24. tammikuuta 2011

Herra murkku ja muorit


Ja taas yksi kiireetön viikonloppu takana. Ehdittiin jopa sinne puistoonkin, pitkästä aikaa. Matkaseuraakin saatiin, kun mukaan matkalta poimittiin Anna ja murkkuikäinen, ihana Nooa-collie. 



Lumi näytti tottelevan koiran esimerkkiä. Se onkin saanut nykyään lempinimekseen Essi-esimerkki. Kun se on vaan niin kiltti. Tai sitten sen ilme saa aina uudestaan heltymään. Puistossa pysytään hienosti paikoillaan, kun mamma ottaa kuvia. Ja jos meinataan ottaa varaslähtö, tullaan takaisin kun kuuluu pienikin muistutus asiasta. 


Kyylämuorimme piti huolen, ettei kukaan astunut puistoon ilman kovaäänistä hälytystä. Tunkeilijat pidettiin vähintään viiden metrin säteellä aidasta karmealla räksytyksellä. Tappijalalle puistoilu oli enemmänkin umpihankihyppelyä. Ja sen se oli näköinenkin. Onneksi pakkanen sentään pysyi loitolla, saatiin nauttia ulkoilmasta ilman että olisi jäätynyt paikalleen. 




Ja lopuksi vielä, Lumi 11kk. Iiiiso tyttö jo! Ainakin jos vertaa...


Lumi 10vko. Voi apua. Ikävä tuota pennun tuoksua ja pörrökarvaa. Ja naskaleita! Ja pissiä lattialla! Mutta pentu se on edelleen, ulkokuori vaan olennaisesti muuttunut. Hyväntahtoinen hölmö!

1 kommentti:

  1. voi apua kun Urho ja Unna on aivan samannäköisiä! ja niin samat luonteetkin, Pasilan koirapuistoon ei kukaan noin vain astelekaan, veikka ilmoittaa aina meille, että nyt "jokutuleejokutulee!" :D

    VastaaPoista