maanantai 14. helmikuuta 2011

Kevättä odotellessa

Ihanaa kun aurinko viitsii jo pilkahdella esiin! Alkaa heti tulla lisää energiaa. Unnakin paistattelee päivää sohvan käsinojalla, johon ikkunasta heijastuu auringon säteet. Ja Lumi häiritsee neidin siestaa tökkimällä pitkällä kuonollaan kaveria leikkihommat mielessään.

Kamera on tullut tänäaamuna postiin, jospa vika on korjaantunut. Täytyy lähteä se tästä kohtapuoliin hakemaan. Myös koulutusjutut alkaa kevään tullen nostaa päätään: RumaRakille tulee maaliskuun puolenvälin jälkeen tokokurssit, ja minähän ilmoitin Lumin kilpatokoryhmään mukaan! Jospa sitä saa treenattua niin tiiviiseen tahtiin, että kesällä uskaltaisi jo kisoja kokeilla... ainakin möllejä. :)

Ennen kameran huoltoon toimittamista ehdittiin testata uutta kaukolaukaisinta. Anna ja Nooa-collie olivat meillä kylässä, ja innostuttiin "pieniin" kuvaussessioihin. Ja seuraavan kuvan myötä toivotankin hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoillemme!

2 kommenttia:

  1. Se oli merkiltään Meike. Huuto.netistä tilasin, sellainen vastaanotin ja kaukosäädin systeemi, jolla voi langattomasti räpsiä. :) Tosi kätevä!

    VastaaPoista