keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Kesäkuvia ja koirapuistoilua

Juhannus meni meillä sadan kilometrin päässä, jossa asuu Tonin ja minun porukat. Omani olivat reissussa, joten olimme melkein koko viikonlopun Tonilla, ja juhannus vietettiin hänen porukoidensa mökillä neljästään, tietenkin koirat mukaan luettuna. Unnan lisäksi siis Tonin äidin bichonit, Leevi ja Lyyli. Kökötettiin möksässä, pelattiin korttia ja tuijoteltiin telkkaria.

Toissapäivänä piipahdettiin koirapuistossa Unnan kanssa, ekaa kertaa neiti pelästyi! Yleensä se on aina juossut innoissaan, vaikka miten isoja koiria olisi, mutta nyt oli jotain kuusi isoa koiraa, jotka piirittivät Unnan heti kun mentiin. Toinen kaikkien keskellä ihan ihmeissään. Sitten se luikki portin ali (ilmeisesti isoille koirille tarkoitettu puisto, kun Unnan kokoiset mahtuu helposti portin alta menemään) pois, ja lähti häntä koipien välissä sipsuttamaan tietä pitkin. Tulin itse ulos aitauksesta, ja kutsuin neitiä, niin häntä alkoi heilua ja tuli mielettömän iloisena luokseni. Vein sen sitten vähän kauemmas muista, ja pian alkoi jo häntä heilua, ja lähdettiin tutkimusretkelle. Senkin jälkeen se kyllä vähän vierasti isompia, en tiedä mistä äkillinen reaktio.

Nättejä kuvia kylläkin tuli neitisestä.


Eilen käytiin kaverin äidin mäyräkoirapoikien kanssa hetki leikkimässä. Nuoremman kanssa leikki sujui vähän aikaa hienosti, vanhempi oli liian kiinnostunut Unnan naisellisesta olemuksesta, vaikka ylensä kuulemma ei välitä vähääkään tytöistä, eikä oikein muista koiristakaan. Unna saa miehet hurmattua. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti