torstai 12. elokuuta 2010

25 viikkoinen rinsessa

Lumi 25 viikkoa. Karvat tuntuu koko ajan kasvaneen, ja pikkuvauvasta kehittyy kyllä aivan ihana prinsessa.


Korkeutta ei ole tullut kuin n. kaksi milliä viikossa, jospa se nyt alkaa kunnolla hidastua, niin jää tuo korkeus hyviin lukemiin. 37,2cm. oli siis kotimitalla tänään. Painoa oli hippusen tullut lisää edellisestä, vaaka näytti 6,7kg.
Vähän hankalaksi käy 50mm. objektiivilla kuvata meidän pienessä keittiössä, kun neidillä on jo sen verran kokoa, mutta siinä on niin hyvä valovoima, että tulee parhaat sisäkuvat.

Eilen käytiin vähän harjoittelemassa näyttelyä varten samalla alueella, missä se tulee olemaan. Käytiin kaverin kanssa, hän otti Unnan ja harjoitteli match show'hun esittämistä, niin pääsee molemmat tytöt mukaan, eikä ole vaaraa että kehät menee päällekäin kun on toinen esittäjä.

Lumilla meni oikein mukavasti. Ravaa hienosti sivulla löysällä hihnalla, ja melko innokkaasti. Välillä saattaa joku hypähdys tai laukka askel tulla, mutta pääosin kyllä malttaa ravata tosi kivasti. Seisominen sujui myös ilman ongelmia. Huomenna ajattelin pestä Lumin, tänään saksin neidin tassukarvoja siistimmiksi. Näyttelyihin sitten varmaan pääsee suihkepullo mukaan, niin voi siellä vielä tehdä viime hetken silauksia karvoille. Itseä vähän hirvittää, kun en ole mikään ekspertti vielä toistaiseksi näissä turkinhoito asioissa, korvat on siistitty joku aika sitten, ja tuollaisena mennään, tuli mikä tuli.

Unnan tokokurssi päättyi, ja tänään oli sen päätös. Leikkimöllikisa oli vuorossa, ei läheskään kaikkia liikkeitä, sai kannustaa ja tehdä oman tason mukaan, mutta katsottiin että miten sujuu, kun on ehkä vähän jännitystä mukana. Video on latautumassa nettiin, muut on tallennettu videoksi, paitsi viimeinen liike, hyppy jäi pois. No, siitä lisää siis sitten kun tuo video latautuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti