sunnuntai 1. elokuuta 2010

Lumi 23 viikkoa

Kiirettä pitää näin loppulomasta! Viikko sitten jäi 22 viikon kuvaukset ja mittaukset välistä, unohtui kokonaan, kun oli Suomussalmelle lähtö. Tällä viikolla asia muistettiin hoitaa, tosin päivän myöhässä, koska torstaina lähdettiin aamuseitsemältä kohti Torniota, ja pyörähdettiin Ikeassa. Kotiin palattiin vasta perjantaina. Koirat oli hoidossa Suomussalmella.


Korkeutta 36,5cm, ja painoa 6,5kg. Korkeutta oli tullut taas onneksi vain sentti lisää kahdessa viikossa.

Ja kulmurit alkoi kasvaa! Ja toiselta puolelta on jo vauvakulmuri lähtenyt! Pitikin sitä odottaa! Nyt seurataan tuota toisen puolen hammasta, että lähteekö se itsestään, ennen kuin uusi hammas on puoleen väliin kasvanut, toivotaan parasta. Toiselta puolelta lähti nimittäin just samana päivänä, kun aloin katsoa että nyt se alkais olla puolivälissä. Ja hyvältä ainakin omaan silmään tällä hetkellä näyttää, että jospa ne ihan normaalisti kasvaa nuo uudet hampaat.

Helteet taitaa pikkuhiljaa taas väistyä. Viime viikon pentutoko peruuntui kovan helteen takia, joten ei olla taas päästy Lumin kanssa isommin treenaamaan. Agility meni viime viikolla molemmilla tosi hyvin. Unnankin suoritus oli huomattavasti parempi kuin edellisellä kerralla, helteestä huolimatta. Oli tiukkoja käännöksiä ja hyppykulmia, ja treeneistä lähdettiin sillä kertaa vähän paremmalla mielellä.

Pentuagilityssä treenasimme jo pientä rataa. Oli sellainen pyöreä rata, jossa oli putki ja kolme hyppyä. Sitten suorempi rata, jossa oli kaksi putkea ja kolme hyppyä. Rimat toki ihan matalalla, suora rata meni todella hienosti, ja hirveä into oli kakaralla päällä koko ajan! Pyöreällä radalla oli ensin vähän vaikeuksia hahmottaa minne mennään, ja taisi alkaa jo kuumakin olemaan. Hyvin kuitenkin saatiin menemään tämäkin suoritus sitten loppujenlopuksi.

Pentunäyttely lähestyy, kaksi viikkoa! Ei ole vielä laput tulleet, niitä siis odotellaan... Ja jännitys alkaa tiivistyä jo nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti