sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Mukavat reenit & kuvapäivitystä

Käytiin siis tänään itsetreenailemassa Paavolassa pikkuporukalla agilityä. Suht hyvin pysyi Unna irti, yhden kerran haahuili kauemmas. Otettiin korkeintaan neljän esteen sarjoja. A, keinu, putki, hyppyjä, muuri ja kepit taisi olla ne, mitä otettiin. Hyppy-muuri sarjoja, sitten putki-A-hyppy sarjoja.

Ennen sitä käytiin päivällä sorsa-lammella syöttämässä pullasorsia, Unna sai ihmetellä vaakkuvia olentoja. huomenna jos jaksaisi lähteä kiertämään kyseisen lammen, aika kiva lenkki, kun koiraakin voi pitää melkolailla koko ajan irti, sen verran syrjäistä.

Ihanan aurinkoinen ilma ainakin oli tänään, samoin eilen, jolloin käytiin tuossa puistossa tien toisella puolen. Otettiin pallo matkakumppaniksi, ja uusia kuvia saatiin. Tässä siis kuvapäivitystä, loput voitte käydä kurkkimassa kotisivujemme albumista. ;)



Nyt täytyy lähteä nukkumaan ankeissa sunnuntai-ilta tunnelmissa tietona vieläkin ankeampi aamuherätys jo ennen seitsemää. Ja syylomaakin vielä kokonaista viisi viikkoa! Huomenna Unna-neiti saa matokuurin, ja n. viikon päästä rabies rokote, sitten on neidin rokotukset kolmeksi vuodeksi voimassa.
Yritän saada ladattua nuo edellisen postauksen videot johonkin paikkaan että näkyis vähän isompanakin, niihin siis tulossa (toivottavasti) korjaus huomenna viimeistään.

1 kommentti:

  1. Juu, ollaan menossa, jos vaan päästään:) Nyt pentu-tokossa olaan touhuiltu ja hienosti menee :D Voinko muuten lisätä sun blogin blogini linkkeihin?

    VastaaPoista