sunnuntai 13. syyskuuta 2009

viime tiistain agireenaustunnelmia

Viime tiistain agilityreeneistä hieman kerrontaa. Uuden kännykän myötä, Toni oli kuvaamassa pätkiä reenauksesta, saa nähdä saanko ne vielä koneelle, ja nähtävillekin. Eivät kyllä mitään hyvälaatuisia pätkiä ole, ja kaikenlisäksi noissa pätkissä näkyy tyhmä teksti, eikä noita pysty edes editoimaan, ohjelman pätkimisen takia, ah-niin-tykkään-tästä-windows vistasta!!

Uusina esteinä olivat pöytä ja okseri, jotka taisivatkin olla sitten viimeiset. Molemmat sujuivat alusta asti ongelmitta. Pöydälle jäi nätisti odottelemaan, ja okserikin meni kuin itsestään. Tällä kertaa palkkasin Unnaa aika paljon, sillä neidillä on paha taipumus lähteä haahuilemaan heti kun tekeminen loppuu. Alkaa haistella maata ja lähtee kauemmas, ja yleensä Unna on aina ollut hihnassa. Nyt pystyin pitämään lähes koko reenien ajan irti! Ääntä piti kyllä välillä käyttää aika paljon, mutta mukavasti tyttö pysyi luonani ja otti kontaktia, mitä nyt välillä unohtui haistelemaan.
Otettiin parinkin esteen sarjoja, jotain hyppy-A:ta ja putki-hyppyä. Välillä kiersi ekan esteen jälkeen sen toisen, mutta pari onnistunuttakin suoristusta saatiin.

Seuraavassa videossa mennään okseria:


Ja seuraavassa taidonnäytteet pöydästä, A-esteestä, putkesta ja hypystä:



Tänään mennään itsenäisesti pienellä porukalla Paavolaan reenailemaan jo hieman ratojakin. Tulossa pian myös uutta kuvapäivitystä eilisen puistoilureissun tiimoilta, jossa Unna kävi pallon kera juoksemassa.

1 kommentti:

  1. Moi!
    En tiiä, muistatko meitä (mua ja Vili-shelttiäni), mut oltiin sillon Paavolassa treenaamassa, kun oltiin ekaa kertaa omalla porukalla, Vili tykkäsi muuten Unnasta hirveän paljon:) Huomasin vaan blogisi Sindin blogissa ja ajattelin tulla katsomaan, millaista teidän touhuilut on:D Olisi kiva, jos vastailisit blogiimme:)

    VastaaPoista