maanantai 7. syyskuuta 2009

Onnea Unna + rottalook



Siitä on siis jo vuosi, kun tuo pieni karvainen pallero syntyi tähän maailmaan meitä viihdyttämään!
Synttärit vietettiin Suomussalmella sateisissa tunnelmissa "mummuloimassa". Lauantaina tultiin siis tuonne, ja ensiksi teimme siellä herkullisen koiranmakkara-nakkikakun, jonka syömisessä ei Unnalla kauaa kestänyt.
Lahjaksi Unnalla odotti porukoideni kotona köysi ja makupaloja.




Samana päivänä oli vuorossa trimmaus. Unnan turkki on alkanut takkuuntua ihan mahdottomasti, vaikka karstaan ja selvitän sen nykyään joka päivä. Niinpä tuloksena oli jotakin kynityn kanan ja koiranpennun välimaastoa:



Äkkiähän se turkki kasvaa taas takaisin. :) Harmiksi ei päästy ulkona kuvailemaan synttärisankaria ollenkaan, kun vettä työntyi taivaan täydeltä koko päivän. Sunnuntaina palattiin Kajaaniin. Oli tarkoitus käydä vielä pikku porukalla illalla Paavolassa ottamassa agilityä, mutta tuon sateen takia sekin jäi pois.

Agilityssä siis kaikki esteet on nyt käyty. Viimeksi otettiin uusina muuri ja pituuseste, josta en ole vielä kirjoitellutkaan. Ihan hyvin meni reenit, kontaktia pitäisi harjoitella. Heti jos loppuu tekeminen, tullaan esteeltä tms. alkaa maan nuuskiminen, ja toisten luo haikaileminen.
Pituus meni jees, pari ekaa kertaa kiersi, mutta meni sitten hyvin. Muurissakaan ei suurempia ongelmia ollut. Renkaan kanssa pitäs vielä treenata, kun meinaa väärästä paikasta mennä. Innolla odotellaan, että päästään harjottelemaan ratoja! Ehkä jo huomenna!?

Itselläni on tänään varmaan uuden puhelimen ja liittymän hankinta, jospa sitten sen myötä saataisiin reenivideoitakin kännykällä vähän kuvailtua.

Tänään käytiin myös vuosirokotuksella. Kahden viikon päästä mennään hakemaan rabiesrokotus erikseen. Hienosti meni, Unna seisoi pöydällä nätisti, vähän meinasi alkaa katselemaan kun niskaan pistettiin.

2 kommenttia:

  1. Moi!
    Teilläkin täällä blogi! :D
    Onnea Unnalle : ) tais kakku maistua mukavasti ;)
    Saakos teidän blogin linkittää linkkeihimme ? ;)

    VastaaPoista
  2. Hei! Otetaanko joku päivä uudestaan sellainen lenkki ? :) Linkitin teidät meidän blogiin ! ;)

    VastaaPoista