keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Vaihteeksi agilityä

Ohoh, onpas jäänyt viime päivitys näköjään väliin agireenien osalta. No, tässä seuraa nyt sitten kahdet viimereenit tiivistettynä.

Tiistai 15.9.
Pieni ratapätkä: Hyppy, putki ja muuri. Ensin mentiin tuossa järjestyksessä, ja sitten toisinpäin, eli alkaen muurista. Hyppy ja putki meni hienosti, mutta pari kertaa lähti ennen muuria juoksemaan toiseen suuntaan, oli muka menossa takaisin putkelle. Kyllä sekin sitten lopulta sujui. Toisinpäin meni vielä paremmin, silloin muurikin oli jo tuttu juttu.

Lisäksi kentällä oli yksittäisinä esteinä rengas, kepit, keinu ja pussi. Renkaassa on vielä välillä ihmeteltävä, mistä kohdasta pitää hypätä, mutta useita onnistuneita suorituksia tuli jo, eli alkaa hahmottua. Kepeissä vielä seuraa tiiviisti kättä, ja itse menen vielä peruuttaen. Pussi meni ekalla kerralla vähän hitaanlaisesti, mutta seuraavat kerrat otin vähän "vauhdikkaammalla" ohjauksella, jonka jälkeen meni hyvin. Keinukin sujuu, pari kertaa olen antanut jo rösähtää ilman, että hidastaisin sitä itse, ei ole sitä pelästynyt.

Tässä vähän videota reenauksesta. En edelleenkään saa millään ohjelmalla editoitua, joten siellä nyt on välissä vaikka mitä epämääräistä sähläystä.




22.9.
Eilen otettiin taas kolmen esteen rataa: hyppy, puomi ja putki. Yhden kerran taisi jäädä vähän ihmettelemään, kun piti mennä putkeen, muut kerrat meni hienosti.
Lopuksi harjoiteltiin vielä ensimmäisen kerran takaleikkausta putkella. Ekalla kertaa käänyi putkella vähän katselemaan, että minnes minä olen oikein menossa, mutta meni takaisin kun otin uudestaan. Toisella kerralla meni vielä paremmin.

Lisäksi radalla oli keinu, kepit, pari hyppyä, okseri ja pöytä. Kepit alkaa mennä jo kivasti, tosin seuraa vieläkin kättä, mutta alkaa jo hahmottaa sen pujottelemisen idean. :)
Keinua pelättiin tänään! Ensi kertaa ikinä! Hyppäsi ensin kaks kertaa kokonaan pois keskivaiheessa, ennen kuin este ehti tulla alas. Otin sitten hihnan kanssa, ja hidastin keinua reilusti, jolloin alkoi mennä paremmin. Hieman pelokkaasti kyllä vieläkin. Täytyy vielä palata tuohon hidastamisvaiheeseen. Pöydän kiersi kerran, ja pari kertaa meni liian vauhdilla, ettei ehtinyt jäädä siihen. Lopussa alkoi mennä kun harjoiteltiin muutaman kerran.

Lopuksi otettiin vielä hyppyharjoitus. Oli kaksi estettä vierekkäin, minä olin niiden välissä, ja Unna oikealla puolella. Ensin ohjasin toisen esteen, peruutin takaisin, ja salmalta puolelta ohjasin toisen. Meni mahtavasti, Unna meni niin kuin olisi älynnyt jujun itsestään.

Tosi kivat reenit oli, mitä nyt itsellä on uskomaton syysflunssa, ja oli vähän heikohko olo treeneissäkin.
Ensi kerralla on sitten viimeiset reenit, mutta kuinka ollakaan, me ehkä jatketaan reenausta heti ensi kuussa!! Kouluttaja valisti, ja Paavolan seinältä bongasin ilmoituksen koulutuksista, johon sisältyy kymmenen koulutuskertaa Pallohallilla sunnuntaisin. Ryhmä on tarkoitettu alkeet osaaville, ja vastaa tasoltaan alkeisjatko-1.luokka koulutusta. Kysyin sähköpostilla lisää, ja heti aamulla olikin postia odottamassa, että kurssilla olisi vielä muutama paikka avoinna. Pohdinta jatkui puolille päivin, kunnes pistin viestiä olevani edelleen halukas tulemaan mukaan!

Viikonloppu vierähti taas vanhempien luona, Unna sai leikkiä Lyylin kanssa oikein kunnolla, ja juosta ulkona mielin määrin. Uimaankin vielä hölmö uskaltautui! Lisäksi kameran takana sai poseerata, eli kuvia tulossa puuhasteluista pian!

1 kommentti:

  1. Moi, way hyvin menee agi <:
    Oottekos ajatellu mennä kisoihin? <;
    Ja tuutko sä sinne marraskuun kisoihin talkoisiin ? : D

    VastaaPoista