torstai 15. lokakuuta 2009

Pesua ja puunausta

Huominen enää, sitten starttaa se syysloma. Ja sunnuntaina myös agilityn "jatko"kurssi! On sitä lomaa odotettukin, alkaa olla väsymystä reilusti ilmassa tuon koulun käynnin suhteen.

Ulkoasuongelmiakin on: en saa millään ideaa Unnan uuteen ulkoasuun, sitten ei haluta sen takia päivitellä edes blogia. höh. Jospa se idea tulisi, viimeistään tuossa kun saa lomalla vähän huilia.

Eilen oli vuorossa kuitenkin Unnan pesuoperaatio myös kämpän siivouksen yhteydessä. Pari viikkoa pesusta onkin, ja takkuja alkoi taas ilmestyä niin tiuhaan, että päätin saman tien pestä ja käsitellä tuon turkin. Vielä reilu viikko, ennen kuin pääsee trimmiin. Afro alkaa jo kasvaa tosi pitkäksi, muuten ei ole vielä hätää.
Pesun jälkeen otin sitten kuvankin, ja tämä kuva tulee kasvugalleriaan kotisivuille, sitten joskus kunhan saan sen ulkoasun valmiiksi. Siihen asti sivut ovat "epävirallisesti" tauolla. Eli suomeksi, päivityksiä saattaa siis tulla, mutten takaa mitään..
No se kuva siis:

Unna n.1vuosi 1 kuukautta


Tänään käytiin taas juoksemassa pallon kera tuossa puistossa tien toisella puolella, kuvat ei oikein onnistuneet, pari kuvaa tulee kotisivujen galleriaan myöhemmin. Tänne en jaksa niitä päivitellä koulussa jo monen tunnin koneella istumisen jälkeen. Uh, tuo koulu saa aikaan sen, ettei vapaa-ajalla välttämättä halua enää ainakaan koskea tietokoneeseen. Ja se loma sitten ehkä TODELLAKIN tulee tarpeeseen!

3 kommenttia:

  1. Meidän Lillilläkin oli eilen pesuoperaatio (ja sitä ennen takkujen selvitystä) trimmauksineen, nyt on taas ihan pennunnäköinen neiti. Ennen ja jälkeen -kuvat piti ottaa, mutta unohtuivat... Mukavaa lomaa ja rapsutuksia Unnalle! :-) Söpö kuva ;)

    VastaaPoista
  2. Hei tuol kotisivuilla vetää noi kuvat tekstin päälle. Ajattelin nyt vain huomauttaa jos saisit jatkossa ongelman korjattua. Käytin fire foxia linuksilla.:)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi, kiitos huomautuksesta! Uusi ulkoasu on pian tulossa, yritän saada sen toimimaan mahdollisimman monilla käyttiksillä ja selaimilla. :)

    VastaaPoista