sunnuntai 4. lokakuuta 2009

viimeinen kerta kurssilla + kuulumiset

Taas tuppaa vähän päivitykset venymään. Olen hieman kaavaillut kotisivuille uutta, vähän vuodenaikaan sopivampaa ulkoasua. Kohtahan tuota saa jo heittäytyä talvilookkeihin. :)

Viime tiistaina oli siis viimeinen kerta alkeiskurssilla, ja kuinkas ollakaan, meitä kurssilaisia oli vain kaksi paikalla! Eipä siinä sitten tuntia ihan kehdannut treenailla, ettei koiratkaan väsy liikaa. Otettiin kentälle kepit, pari hyppyä, pussi, keinu, putki. Tehtiin pieni rata hypyistä ja putkesta. Harjoiteltiin valssia ekaa kertaa, ja hyvinhän se sujui. Unna seuraa tosi hyvin minun ohjausta, kun ollaan menossa. Kiertämistä esteen takaa myös harjoiteltiin, eipä niissäkään ole ilmennyt ongelmia. :)

Keinu alkoi mennä jo paremmin, annoin ohjaajan neuvosta römähtää ihan reilusti, eikä tuo enää hirveästi arkaillut sitä. Kepit alkaa mennä paremmin, tuntuu, että toiselta puolelta ohjatessa menee jo tosi hyvin, ja toiselta puolelta meinaa tulla väliin virheitä. Takaperin kuitenkin menen vieläkin, ja kädellä näytän aika paljon apuja.
Pussi meni mahdottoman hienosti! Ei kertaakaan jäänyt töpeksimään sinne pussiin, vaan tuli vauhdilla suoraan ulos! Ylpeä olen pikku neidistä. Harmi, että treenit jäi aika lyhyeksi, mutta eipä tässä tarvi, kuin pari viikkoa odotella, niin päästään jo uudelle kurssille pallohalliin, jännittää hieman.
Tässä pieni, erittäin epäselvä video viimeisten treenien yhdestä pikku radasta, tuossa ei kyllä valssauksia eikä takaaleikkausta tule, tuo takaakiertäminen vain:



Muihin kuulumisiin sitten, eilen käväistiin koirapuistossa. Unna on virkistynyt tosi paljon siellä, tosin isoja koiria vähän vierastaa. Onneksi nyt paikalla oli vain yksi, Unnaa vain hieman isompi spanieli, joka oli tosi rauhallinen. Molemmat tykkäsivät takaa-ajo leikeistä, joten leikki sujui tosi hienosti.
Edelliselläkin kerralla, muutamia päiviä takaperin käydessämme, puistossa oli jotain metsäkoiria, toinen oli vielä ihan pentu, jonka kanssa Unna tykkäsi juosta.

Yritän saada kuvapäivitystä taas piakkoin, voi tosin olla, että vetäydymme hetkeksi päivittelyjen suhteen hieman taka-alalle, siihen asti että saan kotisivut uudistettua!

1 kommentti:

  1. Moipsan, hienosti taitaa agi sujua.
    Me ei nyt olla talven aikana tuohon agiin oikein, kun ei me kuitenkaan pallohallille tulla kisaamaan agissa. ja en sitten tiedä onko kyytiä aina.

    Joo, oon tulossa talkoisiin. Onkos Miitta vastannut sulle mtn? mulle ei ole ainakaan viel.
    Kaverille on kyl aikasemmin vastannut.

    VastaaPoista