perjantai 30. lokakuuta 2009

Tulevaa



Ollaan pitkälti viihdytty tuon uuden ulkoasun sivuille saamisen kanssa, ja blogiakin on muutettu uuteen kuosiin sopivaksi. Pientä muokkausta vielä on tulossa, ja sivut vähän myöhästyvät aikataulustaan. Ensi viikolla palaamme, koska viikonloppu on itselläni kiireinen, enkä ole kotosalla.

Tulossa postausta viime sunnuntain agilityharjoituksista, joissa pääasiassa harjoittelimme valssauksia ja persjättöjä. 

Menemme halloweeniä katselemaan Suomussalmelle, ja pyhä aikomus itselläni saada metsämaisemissa vähän Unnaa kuvailtua, että saadaan uusia otoksia blogiin ja sivuille, sekä vähän kuulumisia viikonlopulta.;)
Viime viikonloppu meni myös porukoiden luona, Unna sai riehua Lyylin kanssa, ja käytiin moikkaamassa myös kaverin dalmatialaistyttöstä. Käväistiin heidän kanssaan lenkillä, ja Unna ja Kira saivat sen jälkeen vähän leikkiä vapaana. Samana päivänä illalla sitten agilityyn Kajaaniin, oli pientä väsymystä ja keskittymättömyyttä havaittavissa välillä riemukkaan viikonlopun jäljiltä.

Eilen meillä piipahti kaverin äidin australianterrieri Sulo leikkimässä Unnan kanssa. Vanha herra innostui ja virkistyi riehumaan ja juoksemaan, oli hauska katsella noita kahta. Tulevat vielä tänään käymään, jos ehtivät ennen kuin me startataan kohti Suomussalmea.

Lunta ei näy eikä kuulu vielä oikein, kylmää sen sijaan on! Olisi kyllä mukavaa kun saisi vähän lunta että valostuisi tämä pimeä syksy. Tosin sitten ärsyttää, kun on joka kerran autonikkunat jäässä ja ilma jäätyy vielä entisestään. Ja Unnallekin täytyy pukea fleecet niskaan.

1 kommentti:

  1. Heiii, teillä jäänyt toi päivittäminen? tekstiä ! :-) Mitäs teille kuuluu?

    VastaaPoista