keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Emäntä toipilaana

Vihdoinkin sain aikaan kirjoittaa, että "elossa ollaan"! Minä siis onnistuin sairastumaan tuossa suunnilleen reilu viikko sitten, ja jouduin olemaan ihan sairaalassakin muutaman päivän. Nyt on lääkekuuri päällä, ja yritetään kovasti parantua kokonaan.

Unnan kanssa kaikki suunnitelmat meni mönkään tämän sairastumisen takia, harmittaa ihan hitsisti. Oli tarkoitus mennä ekaa kertaa käymään match showssa ihan leikkimielellä, ja katsoa, miten Unssi käyttäytyy sellaisessa vilinässä. No, sekin päivä meni sairaalassa maaten, suoraansanottuna otti "hieman" päänuppiin. Ja toissaviikonloppuna oli ajatus mennä luontopolulle lenkille kameran kanssa, mutta sekin jouduttiin unohtamaan, kun juuri sinä päivänä nousi neljänkymmenen asteen kuume.

Unna-raukka on täynnä energiaa, kun ei ole oikein päässyt purkamaan sitä mihinkään. Viikonlopuksi mennään kotopaikkakunnalle, ja tyttö pääsee leikkimään parhaan koirakaverinsa kanssa. Sitä ennen vuorossa on pesu huomenissa.

Jospa sinne mätsäriin vielä päästäisi, tosin ei ole tiedossa seuraavaa ennen elokuuta, ja toivoa sopii ettei sitten lomareissusuunnitelmat mene päällekäin.

Ja ensi viikonlopun Unna viettää siis suurimmaksi osaksi jotakuinkin näin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti