tiistai 28. heinäkuuta 2009

Onnenpäivä

Viisi minuuttia sitten tulin kotiin, käytyämme Unnan kanssa agilityn alkeiskurssille ilmoittautumisessa ja ohjaajan ja koiran yhteistyötestissä! Ja se meni ERINOMAISESTI!

Mentiin sinne n. puolta tuntia aiemmin, että ehdittiin tutustua paikkaan, ja ottaa vähän harjoituksia. Aluksi Unna haukkui hirveästi muita, mutta makkaran voimalla rauhoittui varsin nopeasti. Kohta pystyin jo ottamaan seuraamista, paikallaoloa jne, koira irti. Meinasi pikkuisen vain silmät tipahtaa päässä, kun näin tuon koiran! Se ei ole ikinä käyttäytynyt noin hyvin, jos on ollut häiriöitä, varsinkin muita koiria!

Ensin piti mennä riviin vierekkäin. Unna tillitti minua silmiin lähes koko ajan, yritti tehdä temppuja saadakseen makkaranamia. Jos joku koira käveli läheltä, hetkeksi keskitys herpaantui, mutta heti, kun kutsuin Unnaa, keskittyminen oli minussa. Yksi toisensa jälkeen piti astua "areenalle", jossa oli vuorossa koiran paikallaolo. Testin tekijä huusi, milloin sai pysähtyä, ja kutsua koiran luokse. Unna istui kiltisti, ja huutaessani "tänne"-käskyn, se pinkaisi luokseni hirveää vauhtia! Sitten piti saada koiran huomio itseensä, leikittää, juosta sen kanssa jne.
Aluksi Unna haisteli maata, mutta itse riehuin ja juoksin, niin neiti keskittyi hyvin!

Mami oli kerrassaan ylpeä! Nyt jos ei kurssille päästä, ei pitäisi olla ainakaan siitä kiinni, ettei koira osannut käyttäytyä. Tällä viikolla tulee vielä sähköpostia miten kävi. Kaikki ei kyllä varmasti mahdu kurssille, koska pyrkijöitä oli melko paljon. Innolla kuitenkin odotellaan...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti