lauantai 22. elokuuta 2009

Agilityn alkeiskurssi numero kolme

Hienoisesta laiskuudesta johtuen en ole jaksanut päivittää viime tiistain reeneistä, kolmannet alkeiskurssireenit siis.

Uutuuksina oli rengas ja puomi. Tähän mennessä ollaan käyty siis jo kuutta estettä:
Ekalla kerralla putki ja aita
Toisella A-este ja keppikuja
Kolmannella rengas ja puomi.

Ensin menimme rengas-ryhmään. Hyvin meni muuten, mutta Unna ei vielä oikein ymmärrä mistä kohtaa pitää hypätä, muutaman kerran meni renkaan vierestä. Menin siis itse houkuttelemaan renkaan toiselta puolen, ja ohjasin hyppäämään oikeasta paikasta. Pari kertaa meni oikein vierestä ohjatenkin.

Puomista tuli nopeasti neidin lempieste! Ei minkäänlaista epävarmuutta, kiipesi ihan suoraan puomille oikein juosten! Tehtiin niin, että toiseen päähän ohjaaja laittoi kupin, johon laitettiin aina makupala, niin että pysähtyessään lopuksi, koira jää automaattisesti takatassut kontaktille. Ehkä se selittääkin, miksi este oli Unnan mielestä niin mahtava... ;) Yhden kerran odotellessamme seuraavalle esteelle pääsyä, neiti pinkaisikin puomille ihan itsekseen...

Muut esteet menivät hienosti myöskin. A-estettä ei meillä ollut sillä kertaa ollenkaan, se oli toisten harjoittelijoiden käytössä. Keppikujaa kavennetaan pikkuhiljaa, melko kapeasta kujasta menee jo ihan hyvin.

Torstaina käytiin pitkästä aikaa koirapuistossa! Mentiin niin aikaisin, että muita ei ollut. Pieni spanieli kävi hetken aikaa, jonka kanssa Unna vähän tutustui. Kamerakin oli mukana.


Unnan taidonnäyte






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti