tiistai 11. elokuuta 2009

aurinkoiset agireenit

Ensinnäkin lupaan (ainakin itselleni), että kuvapäivitys on tulossa vielä viikonloppuun mennessä, tai viimeistään viikonloppuna. Koirapuistossa voisi käydä pitkästä aikaa tässä lähipäivinä. Torstaina tosin agilitykisat, joihin menen kuvaamaan. Talkoisiin olisi ehkä pitänyt ilmoittautua, mutta enpä ehtinyt. Marraskuun talkoisiin sitten.

Tänään oli toiset agilityreenit. Harjoiteltiin aitaa ja putkea, jotka oli jo viime kerralla, ja uusina esteinä A ja keppikuja. Hyvin meni! "vanhat" esteet meni jo melkeinpä heittämällä läpi, putkeen menossa ei ollut epäröintiä kuin pari kertaa, ja sekin varmasti johtui siitä, että lopussa alkoi jo koiraa väsyttää. Aita meni myös hienosti, mutta sama homma lopussa; kuumuudesta johtuen Unna oli aika sippi, ja välillä halutti kokeilla mennä riman ali.

Uudet esteet sitten. A meni heti ekalla kerralla hienosti, kiipeämisessä ei mitään ongelmaa. Lopussa piti pysähtyä, se tuotti vähän vaikeuksia, meinasi tyttö aina hypätä minun käden ylitse, kun yritin vain saada vauhtia hiljenemään. Eiköhän se siitä, kun vain saa tajuamaan, että kontaktialueelle tosiaan pysähdytään. Lopussa myös alkoi pientä hitautta olla havaittavissa, eikä niin innokkaasti lähdetty kiipeemään.

Keppikuja meni nappiin myös. Ekaksi mentiin niin, että ohjaajalla oli kuppi, jossa oli nami, ja hän meni toiseen päähän houkuttelemaan. Minä pidin hihnasta, ja keppien välistä meni ilman mitään epäilyjä.

Jospas se siitä lähtee sujumaan. Mietin, että huomenna voisin käydä itsenäisesti noita vielä hetken reenaamassa, kunhan saan joltakin kouluttajalta avaimen lainaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti