torstai 27. elokuuta 2009

Viikonloppu alkoi jo

Pääsin sitten viettämään viikonloppua päivää aiemmin, kun opettajalla oli huomenna jotain menoa. Ens viikon perjantaina sitten hirveä valitus, kun tunnit korvataan sitten, eli tulee kaksinkertaiset tunnit.
Tänään on ollut vuorossa työssäoppimispaikan hakua, saa nähdä mihin sitä sitten joulu-helmikuuksi pääsee "töihin".

Lauantaina on tulossa match show, johon aiomme suunnata. Syksyn viimeinen varmaan. Täytyy huomeiltana pestä Unna, tosin kampaus on kasvanut jo aika pitkäksi. Trimmaukseen ei kuitenkaan harmiksemme enää sitä ennen päästä.

Tiistain agilitytreeneihin sitten. Sieltä tuli kuviakin mausteeksi. Uusina esteinä pussi ja keinu, jotka menivät ihan hyvin, keinua ei arastellut yhtään, pussin sisälle tuppasi jäämään nuuskimaan.
Sitten menimme tuttuja vanhoja esteitä, putkea, aitaa ja keppejä. Radalla ei ollut puomia, rengasta eikä A-estettä nyt ollenkaan.

Aita menee jo vanhasta muistista. Mentiin pari kertaa jo kaksi estettä peräkkäin. Yhden kerran löi jarrut pohjaan melko loppuvaiheesta.


Keppikujakin sujuu jo melko hienosti, olisiko pari kertaa osunut väärään väliin, mutta useita kertoja onnistui.

Putki on jees, onnistui joka kerta. Yhden kerran tuli törmäys; yksi koira lähti haahuilemaan kentälle, ja oli sitten juuri putken edessä, kun Unna juoksi vauhdilla kylkeen. Onneksi oli pehmoinen partacollie kyseessä ;) , eikä siitä säikähdetty yhtään.


Ja uusi tuttavuus, keinu. Unnalle nuo kontaktiesteet on mieluisia, luultavasti siksi, että ne opetetaan siten, että toisessa päässä on herkkupalakuppi, niin että pysähdys kontaktille tulee automaattisesti.

Pussiiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti