sunnuntai 16. elokuuta 2009

Paluu arkeen

Koulu sitten alkoi täälläkin päin, aikaiset aamut tulevat kyllä taas tuottamaan suurta tuskaa... Ja Unna tietenkin joutuu jäämään keittiöön portin taakse päiviksi. Onneksi ei ole kuitenkaan joka päivä kahdeksasta neljään koulua, itseasiassa vaan yhtenä päivänä! Kolmena päivänä peräti vain neljä tuntia, ja yhtenä kuusi.

Eilen kuvailin vähän Unnaa, käytiin kävelyllä tuossa ihan lähipuistossa. Kamalaa, kun tuli huomattua, että lehdetkin alkaa jo tipahdella puista, ja olla ihan keltaisia.





Viime keskiviikkona, samana päivänä kun alkoi koulu, kävin lainaamassa kouluttajalta agilityvaraston avaimen, ja kävimme Tonin ja Unnan kanssa itsenäisesti Paavolassa. Ketään muita ei ollut, ja ehdimme ottaa vajaa puoli tuntia putkea, A-estettä ja aitaa, ja olimme juuri laittamassa vielä keppikujaa, kun tuli aivan järjetön sadekuuro. Se oli aivan uskomaton, seisoskeltiin ensin varastossa ja odotettiin sen menevän ohi, mutta kenttä tulvi jo hetken päästä niin että koira luultavasti olisi lähes hukkunut sinne. Niinpä pakattiin esteet hirveässä sateessa takaisin, ja lähdettiin siltä erää.

Aita menee jo mukavasti. Tajuaa ihan täysin mitä pitää tehdä, mutta laiskuuden ja väsymyksen välillä yllättäessä, yritetään välillä mennä ali. Täytyy vain sitten vähän laskea rimaa, mennä pari kertaa matalemmalla, ja sitten taas nostaa. Ei tuon kanssa pitkiä reenejä voi vielä tehdäkään, muutama toisto riittää, ettei kyllästy kokonaan.
Unnalla on aivan oma tyyli tuossa aidassa, tassut supussa, korkealta yli:




A-estekin menee hienosti, välillä pientä epävarmuutta vielä havaittavissa. Kontaktialueella on vielä harjoittelemista, kun se opetetaan niin, että loppuun pysähdytään aina.


Putkesta Unna on jo oppinut tykkäämään, menee välillä ihan huvikseenkin sinne.


Seuraavia reenejä odotellaan, tiistaina taas ovat. Tänään on vuorossa Unnan pesu, ja illalla ehkä Paavolaan tapoja/tokoa reenaamaan, jos sinne on tulossa muitakin häiriöntekijöiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti