torstai 29. huhtikuuta 2010

Lumi 10 viikkoa


Lumi-neiti täytti tänään 10 viikkoa. Korkeutta 26,5 ja painoa 3,5kg.

Käytiin eilen kaupungilla hetkisen ajan. Tänään kävi kavereita katsomassa Lumia, ja aamupäivästä käytiin vähän metsässä vapaana riehumassa. Sen jälkeen pitikin käydä vatsanaluspesulla, ja hyvin se jo kyllä sujuu. Ei tarvitse niin topakasti pitää neitiä aloillaan, vaan pysyy jo pidempään itse.

Kontaktia ollaan otettu myös tänään, ja luoksetuloja. Innoissaan se kyllä tulee, ja metsässäkin pari kertaa tuli, ja sai isot kehut ja namia.

Kävin tänään tapakoulutuksen teorialuennolla, joka alkaa viikon päästä Unnan kanssa. Kaikilla muilla tuntui olevan koiriensa kanssa jotain huomattavia ongelmia, ja meidän lisäksi siellä oli vain yksi pienen koiran omistaja, jolla ei ollut mitään erityistä "korjattavaa". Itsekin halusin tuonne, että saa häiriötreeniä, ja varmuutta eri tilanteisiin. Ja mukavaa tekemistä tietysti. Lisäksi kyselin agilitypaikkaa jatkokurssille, mutta Salme ehdotti meille mölliluokkaa mieluummin. Apua, mitähän siitä mahtaa tulla! Mennään kuitenkin sinne sitten, varmaan myöhemmin kesällä alkaa uusi ryhmä.

Katselin myös Lumille jo vähän sopivia koulutusryhmiä. Kesäkuun 10. päivä neiti on neljä kuukautta, ja rokotuksien puolesta sen jälkeen valmis koulutuksiin. RumaRakilla alkaa nyt pentuagilitykurssi, ja kysyin Salmelta tulevista kursseista. Laittoi meidät listoille, toivottavasti muitakin kakaroita ilmoittautuu, että kurssi nousisi pystyyn vielä syksyyn mennessä! Tuo kurssi olisi niin älyttömän hyvä pohja. Hirveän hyvää harjoitusta senkin kannalta, kun on paljon porukkaa ja koiria ympärillä.

Pentutoko ryhmäkin huvittaisi löytää. KSTK:lla ei taida tänä kesänä tulla tokojuttuja kouluttajapulan vuoksi, mutta tuolla Seppälässä niitä voisi viellä tullakin, mihin nyt siis Unnan kans menen tuonne tapakoulutukseen. Täytyy jatkaa ahkeraa etsimistä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti