torstai 22. huhtikuuta 2010

Pikkutytön kuulumisia

Päästiin Unnan kanssa tapakoulutukseen. Alkaa viikon päästä torstaina. Oon kyllä niin iloinen, että pääsee puuhailemaan neitin kanssa! Eka kerta on teoriaa, jonne ei vielä koiria oteta, mutta siitä se sitten lähtee.

Lumin kanssa on tänään taas tehty pienissä erissä vaikka mitä. Seisomista ollaan otettu, vähän luoksetuloa, pöydällä oloa, käsittelyä. Ai niin, ja fööniin ollaan kans pari kertaa totuteltu.Pöydällä olo kyllä on pelottavaa, kyllä se siihen jää seisomaan, jos asettelee, mutta heti haluttaa mennä vain istumaan tai maaha. Maankamaralla seisominen sujuu paremmin.

Luoksetulossa otettiin käskysana “tänne”. Menen ensin oikein iloisesti ja juosten eteisen toiseen päähän, ja odotan, että Lumi tulee, ja kun se on tulossa, sanon iloisesti “tänne”, kehun, ja annan namin. Samalla kun se syö namia, menen taas eteisen toiseen päähän, ja kun se lähtee tulemaan, taas sama juttu.
 
Aamulla ennen kouluun lähtöä, kun se alkoi väsyä, kampailin sitä vähän, että tottuu. Yöllä oli tullut pisut ja kakat sisälle, ja joskus päivällä yhdet pisut. Muuten ollaan ehditty hyvin aina ulos. Tosi hyvin se ulkona kyllä menee, katselee vaan ihmisiä, ja innostuu välillä jahtaamaan jotain lehtiä. Mutta hihnassa kyllä menee kivasti, ei enää paljoakaan välitä narusta. Eläinkaupasta ostin hienon mustan nahkahihnan. Näyttelyhihna pitäisi jossain vaiheessa käydä ostamassa, niin voi myöhemmin alkaa harjoitella ravaamista, kun ehditään tässä saada muita asioita sujumaan.
Vähän kuvaa toissapäiväiseltä metsässä riehumiselta:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti