torstai 22. huhtikuuta 2010

Lumi 9 viikkoa

Tänään tuli Lumille täyteen yhdeksän viikkoa. Neitiselle on taas tänään tullut pari uutta juttua. Käytiin tuossa lähi siwan pihassa ihmettelemässä meininkiä. Siihen sattuikin melko paljon autoja ajelemaan ohi ja parkkiin. Muutama lapsi ajoi pyörällä pihaan, ja lorisevaa kaivoakin piti vähän ihmetellä. Yksi nainen pysähtyi juttusille, jota piti käydä vähän haistelemassa.
Lisäksi totuteltiin ekaa kertaa suihkuun tassujen suihkuttelun merkeissä. Lumi tuli kyllä heti katsomaan suihkua, mutta tassuihin tuleva veden paine taisi olla vähän outoa. Pidin vain tyttöä kiinni, ja heti kun oli rimpuilematta, suihkutus lopetettiin. Tassujen kuivaus sujui paremmin. :)
Sitten ollaan kerran totuteltu taas fööniin, fööni päälle lattialle, isolle teholle jo. Tulee heti syömään namia läheltä. Pöydällä ollaan oltu, luoksetuloa hieman opiskeltu. Ja seisomista.
9-viikkois mitat; paino 3260 g, korkeus 25cm.



Oli tarjoitus vielä käydä autoilemassa, ja vähän tuossa kauppakadulla jaloittelemassa, mutta alkoi sataa vettä ja räntää taivaan täydeltä, joten jätetään se toiseen päivään. Saa nähdä ehditäänkö huomenna, kun lähdetään Suomussalmelle. Ihanaa päästä sinne, kun Lumi saa riehua vapaana, ja pääsee metsäänkin hyppimään. Ja siellä näkee sitten eri ihmisiä, kuin mitä täällä Kajaanissa taas on ollut. Ja pääsee tutustumaan Maaritin bichoneihin. Luulisin, että Lyylin kanssa näillä on mukavaa, kun se on sellainen “pennunmielinen”, iloinen ja leikkisä kaveri. 

1 kommentti:

  1. En ole vähään aikaan käynyt teidän blogikuulumisia kurkkaamassa, mutta onneksi tulin nyt! Täällähän oli iloisia uutisia :-) Aivan todella ihastuttava koiralapsi tämä Lumi! Onnea siis uudesta perheenjäsenestä!

    VastaaPoista