torstai 1. heinäkuuta 2010

Taas viikon vanhempana

19-viikkoisen Lumin mitat ovat 34,5cm. ja paino 5,7kg.



Autopelko ei oikein ota vieläkään hellittyäkseen. Nykyään oksentaa aikalailla joka reissulla, olipa sitten lyhyt tai pitkä matka. Pahoinvoinnin puolelle tuo kai menee. Mietin, että pitäisikö kokeilla peittää häkki jotenkin, ettei Lumi näkisi, jos vilisevät maisemat ja heiluminen tuo sen pahan olon.

Nyt on taas luvassa hyvää säätä, ihanaa. Eilen käytiin uittamassa koiratkin, mukana oli Nooa-collie, joka on myös kasvanut huimasti. Se on Lumin kokoinen nyt.

Rakentelin oven suuhun matalan pahvin, jossa harjoittelen Lumin kanssa toko hyppyä. En ymmärrä, miten se on edes mahdollista, että tuo tuntuu tajuavan mitä tehdä jo ensimmäisellä kerralla. Hienosti jää hypyn taa seisomaan.

Muutempa meille ei kuulu mitään uutta, viikonloppu ollaan varmaankin tällä kertaa Kajaanissa, perjantaina on Unnan agilitykurssin teoriatunti.

2 kommenttia:

  1. Lumi on niin kaunis! Voi vitsi. Ihanan tasapainoinen kaikin puolin.

    Tuosta tokohypystä – se on paimenkoira ;) No ei, mutta aika usein tuntuu, että Susun ajatuksenjuoksu on vähintään sata kertaa vilkkaampaa kuin noiden putkiaivourosten. Johtuu sitten paimenkoiran ominaisuuksista tai jostain ihan muusta :)

    VastaaPoista
  2. Lumi kiittää. :) Joo, saan tosiaankin joka päivä huomata, että se on paimenkoira. Ällistyttävää, miten voi joku tajuta puolesta sanasta, tai jopa sanomatta mitä seuraavaksi. :D

    VastaaPoista