maanantai 9. elokuuta 2010

Käsittämätöntä

Kesä on kohta ohi! Ja vastahan se taas kerran alkoi! Vasta mietittiin taas, että nyt se on ihana loma edessä, on aikaa. Vasta mietin, että Lumin pentunäyttelyyn on vielä kaksi kuukautta aikaa, ja nyt siihen on alle viikko.  Keskiviikkona kouluun, ja viimeinen vuosi lähtee käyntiin. Viimeinen kesäloma. Masentavaa. Viimeinen, pitkä vuosi edessä...

Lauantaina oli pentuagility, se siirrettiin ensi tiistailta agilitykisojen vuoksi. Harjoiteltiin kontaktia ja toinen harjoitus oli pieni, suora ratapätkä, hyppy, hyppy, putki, hyppy. Ennen putkea ja ekan hypyn jälkeen harjoiteltiin takaaleikkausta, jotka sujuivatkin oikein hyvin. Kiire meinasi tulla neidin nopeuden vuoksi, että ehdin ohjata vielä viimeisen esteen. Kyllä se irtoaa ainakin, kuin unelma. Parin kerran jälkeen alkoi vähän hyytyä, en tiedä oliko väsynyt, kuumissaan vai mitä, mutta ei yhtäkkiä tyssäsi kuin seinään, ei suostunut enää menemään. Otettiin kerran pelkkä putki, ja sitten lopetettiin.

Kontaktiharjoittelu meni alkukankeuden ja tutustumisen jälkeen hyvin. Kontaktina oli puomin osa, joka laitettiin maahan, ja laatikko, joka oli osan alla. Kun Lumi tajusi idean, että tässä pitää nyt mennä puomi ihan loppuun asti, alkoi harjoitus sujua.

Tänään oli Unnan agility, pentutokoon ei lähdetty, koska mittari näytti niin kuumaa, ja kentällä on harjoituksissa +25 asteen raja.

Harjoiteltiin tänään syli- ja poispäinkäännöksiä. Oli taas niin kuuma, ettei oikein tullut mitään. Toinen harjoitus oli A ja putki, joka menee A:n alta. Ne meni omasta mielestäni tosi mukavasti Unnalla. Pari kertaa meni väärälle esteelle, mutta tarkkaan ohjaamalla sen sai menemään sinne, minne halusikin.

Radalle mentiin vasta tuon pikkuharjoituksen jälkeen, jolloin Unna oli jo ihan naatti. Arvata saattaa, ettei kovin hyvin mene. Muutama onnistunut kohta saatiin radalta kuitenkin, ja tajuttiin molemmat käännöksien idea.

Aikataulut pentunäyttelyyn on tulleet nettiin, shelttejä yksi kappale, eli meidän Lumi. Huomenna varmaan tulee laput postissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti