sunnuntai 29. elokuuta 2010

Ongelmia

Tietoteknisiä ongelmia. Kameran muistikortti meni ilmeisesti rikki, yhden mätsärin kaikki kuvat lähti pois, ennen kuin sain koneelle, ja toisen mätsärin puolet kuvista. Nice. Herjaa jossain puolessa välissä kopioimista, että levy täytyy alustaa tms, alustin sen, mutta herjaa edelleen samaa. Ja kortin ostosta ei edes ole kovin kauaa.

Laiskuus myös huipussaan - Unna on käynyt kolmessa mätsärissä, Sotkamossa 18.8., jossa oli BIS2 (nämä kuvat poistuivat kokonaan kortin temppuillessa), Kajaani keskuskoulu 19.8., jossa Unna sekarotuisten toinen (tällöin Lumi alkoi ontua, ja mätsäri jouduttiin perumaan sen osalta, kuvaajaa ei täällä edes ollut), ja Seppälän maalaismarkkinat 28.8., eli eilen. Siellä Unna BIS2. Lumia en viitsinyt tuonne ottaa, kun lääkäri määräsi lepoa vielä viikoksi. Mieluummin odotan liian kauan, kuin lähden heti koiraa rasittamaan, ettei jalka varmasti kipeydy uudelleen.

Ja viime maanantain agireenit meni Unnan kanssa aivan LOISTAVASTI! Neiti sai nimityksen musta salama, oli ihan uskomattoman nopealla tuulella, hyvä jos ehdin ohjaamaan! Vautsi vau, enpä ole tyttöä vielä ihan tällaisessa vauhdissa nähnyt. Ratakin oli aika vaikea jossa oli paljon ansoja. Silti ehdittiin mennä kahteen kertaan se läpi ilman suurempia komplikaatioita. :) Olin ylpeä - itsestäni ja Unnasta - molemmista! En unohtanut kertaakaan rataa/seuraavaa estettä, yhteistyö pelasi ja VAUHTI myös! Ja Unna jopa vähän irtosi! En ole jaksanut piirtää tuota rataa, mutta voisin sen tänne laittaa, sen verran hieno suoritus oli. Jospa se tästä. Jos ens kuussa möllikisoihin. Tosin pelottaa, että se alkaa haukkua tuomarille kesken kaiken. Nytkin välillä vähän vilkuili tuttua agiohjaajaa ja kaarsi kauempaa. Tuon kun saisi kitkettyä pois... Mikähän niissä ihmisissä pelottaa?!

Miksi nämä tekstit ovat nykyään aina kuvattomia? Pitäisi lähteä kuvaamaan noita koiruuksia, että saisi myös galleriat päivitettyä. Lumin ontuminen vaan hieman nyt hidastaa, kun en viitsi päästää tyttöstä irti, kun pitää olla levossa. Mut jospa sitä viikon päästä saisi lähdettyä kuvailemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti