torstai 17. kesäkuuta 2010

Jospa siitä ei tulis jättiläinen!

Lumi tänään 17 viikkoa! Oon koko viikon jännittänyt, että onko neiti kasvanut. Ja iloinen yllätys oli tänään!



Viime viikosta kasvua on tapahtunut vain pari milliä. Kotimitalla ei välttämättä mitään millintarkkaa tulosta saa, mutta mitta näytti n. 33,3cm. Olipa iloinen yllätys! Jospa siitä ei kasvaiskaan jättiläistä, ja jäisi sallittuihin mittoihin. Olisi niin ihana päästä neitisen kanssa tulevaisuudessa pyörimään näyttelykehissä. Painoa oli tullut puoli kiloa edellisestä, nyt 5,6kg.

Kohta sitä saapi ilmoittautuakin ekaan näyttelyyn. Heinäkuun 12. päivä taisi olla viimeinen päivä, milloin on ilmoittauduttava Kajaanin pentunäyttelyyn.

Kotinäyttelyharjoitukset sujuu ihan hienosti. Pitäisi päästä vaan johonkin häiriöön vähän harjoittelemaan. Tai mätsäreihin. Rupesin just harmittelemaan, kun näyttelykoulutukset on heinäkuun KSTK:lla tauolla, nyt kesäkuussa ne on ja elokuussa sitten jatkuu. Mutta maanantaina! Miksi kaiken pitää mennä päällekäin? Muut päivät ihan tyhjää, mutta maanantaina pentukoulu, agility ja vielä nuo näyttelyharkat. Sinne ei siis päästä.

Me mennään tuossa heinäkuussa, kun Tonilla on loma, Ouluun siskon luokse. Ja kerrankin hyvä tuuri - sattuu juuri Oulun KV:n aikaan! Eli mulla olis mahdollista päästä sinne vielä katsomaan ja seuraamaan, sekä ottamaan oppia, ja Lumikin pääsisi jo rokotuksineen kehän reunalle seuraamaan! Jos nyt kaikki menee suunnitelmien mukaan, sisko on silloin kotona, ja päästään tosiaan lähtemään heti silloin perjantaina.

Sanon ehkä noin miljoonannen kerran vielä, että harmittaa se pentukoulun ja agilityn päällekkäin meno. Se olisi niin hyvää treeniä Lumille. Tosin heinäkuussa alkaa se pentuagility, että pääseehän se sinne harjoittelemaan taas häiriön alla tekemistä.

2 kommenttia:

  1. Mikä shelttien ihannekoko on? Niitä näkyy nimittäin olevan kaiken kokoisia: sukulaisten sheltti oli sää'ltään varmaan yli 40cm, eikä kovin shelttimäinen :)
    Onnea Unnan viime mätsärituloksesta, hienosti ne menee kerta toisensa jälkeen :)

    VastaaPoista
  2. Essi, narttujen ihanne ois siinä 35,5cm, ja siitä parin sentin heitot sallitaan. Kyllä tuosta Lumista varmaan ainakin se 38-39cm tulee, toivottavasti ei kasva sen enempää. :)

    Hirveen monesti minäkin olen kuullut ylikorkeista shelteistä, jopa ihan collien kokoisista.

    Ja Unna kiittää. :)

    VastaaPoista