tiistai 15. kesäkuuta 2010

PUN2 ja muita kuulumisia

Päivitelläänpä vähän kuulumisia sitten. Viikon päästä mennään hakemaan Lumille rabies rokotus, sitten on neiti valmis uusiin seikkailuihin! Harmittava juttu vaan, että näyttelykoulutukset esim. on heinäkuun tauolla. Olis ollu niin hyvä totutella niissä, ja elokuun pentunäyttelykin tulee aikanaan. Olisi ollut harjoitusta. Mätsäritkin yllättäen lopahti kuin seinään. Tiedossa heinäkuun 17. päivä Suomussalmella isompi tapahtuma, jossa mätsäri. Sinne Lumin kanssa siis!Toivottavasti tulee sitten kuitenkin vielä ennen elokuuta.

Ollaan harjoiteltu Lumin kans pihalla näyttelytaluttimessa menoa, tosi hyvin neiti ravaa vierellä löysällä hihnalla. Seisominenkin sujuu tuossa pihapiirissä. Maahan menoa ollaan harjoiteltu. Välillä menee melko viiveellä, ei millään malttaisi mennä sinne maahan asti, kun nami ois niin houkutteleva. Harjoitukset jatkuu siis. Sivulle tulo sujuu tosi hyvin! Tuntuu että itse välillä korjaa sitä paikkaakin. Ja istuu sivulle automaattisesti, vaikkei olla istumista vielä harjoiteltukaan. Seuraamista en oo myöskään vielä ottanut.

Viikonloppu oltiin Suomussalmella taas. Siellä oli sunnuntaina ryhmänäyttely, jossa olin katsomassa itse shelttikehää. Oli vaan niin kylmä sää, että piti lähteä kesken kaiken ennen kuin ehti jäätyä paikalleen. Unna pestiin ja Maarit sai trimmata neitin, kun eilen oli Keskuskoulun match show.

Lumin autokammo ei ota laantuakseen. Tulo- ja menomatkat syötin sitä, päiväruuan sai kokonaan autossa. Silloin se jotenkin uskaltaa olla vapautuneemmin, mutta jos itse istun etupenkillä eikä hetkeen saa namia, tulee pissa alle ja saattaa oksentaa, kuola myös valuu raukalta suupielistä. Täytyy vaan yrittää paljon käydä autossa, voisi vaikka jonkun ruuankin käydä antamassa sinne.

Tänään tuli lattialle ekat pissat moneen päivään! On mennyt varmaan viikko, ettei ole täällä meillä tehnyt sisälle mitään. Menee oikein kiltisti ovelle ja saattaa vinkuakin. Yölläkään ei ole enää tullut mitään. Tosi fiksu tyttö. Unnan kanssa ralli maistuu, ja eilen meillä kävi 10-viikkoinen Nooa-collie kylässä. Aluksi vähän tutustuttiin, mutta lopulta alkoi paini ja hippaleikki.


Ihana pikkumies. :)


Unnan mätsärikuulumiset siis. Tuomarina oli Titta Rusanen, ja koiria oli paikalla ihan kiitettävästi. Seropien luokkaa ei ollut, joten menimme pieniin aikuisiin. Aluksi saatiin punainen nauha.


Sittenpä odoteltiin punaisten kehää, jossa sitten sijoituttiin kakkosiksi.

Hienosti kyllä taas Unna käyttäytyi. Ei aristellut tuomariakaan pöydällä. Ja palkinnoksi sai uuden lelun, sellaisen amerikkalaisen jalkapallon. Se kesti yhden illan, kunnes tänä aamuna tuli jo ekat pumpulit pihalle. Mikä siinä on että ne lelut pitää rikkoa?

Sitten saatiin kymmenes mätsäriruusuke, näytepussi nappuloita, Musti ja Mirri kassi, namipaloja.

Unnan kanssa alkaa 28. päivä agilityn möllikurssi. Ja se on MAANANTAINA 17-18, just ku pentukoulu on 18-19! Kyllä harmittaa vietävästi. Päästään ens maanantaina vielä pentukouluun, täytyy anella, että jos sitä voisi siirtää tunnilla, niin ehtisin sitten käydä vaihtamassa koirat, ja kerkeäisin molempiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti