sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Muorit nurtsilla

Viikonloppu oltiin Kajaanissa ihan kotosalla. Perjantaina kävi pk.collie Nooa kylässä, ja käytiin puiston nurtsilla vähän riehumassa. Myös tänään käytiin samassa paikassa tyttöjen kanssa. Vähän kuvapäivitystä siis molemmilta reissulta, loput kotisivujen galleriassa, kunhan sen saan taas päivitettyä ajantasalle.

Perjantain reissulla, Unna päätti sitten tempaista ja nolata emäntänsä. Jostain pusikon takaa käveli joku koiranulkoiluttaja kävelytiellä, ite en huomannu sitä ollenkaan, se oli jonkun puskan takana. Unnapa meni sitten parin metrin päähän haukkumaan kulkijoille, ja Lumi seurasi perässä mutta tyytyi katselemaan vähän etäämmältä. Onneksi kumpikaan ei uskaltautunut lähemmäs, kävin nopeasti kaappaamassa koirat pois. Harvoin tuollakaan ketään on, mutta pitikin jonnekin pusikon taakse piiloutua niinkuin tyhjästä. 

Ryhmäpotretti, Lumi: "ja muahan ei tää kiinnosta". 

 
 
Lumin "hyvä" piilo.

 
 Pikkumies Nooakin osaa jo poseerata

"Äiti! Apua! Tämä hullu eläin syö mut!"

 
 

Ja sitten sunnuntain reissuun... Jolloin ei saanut kumpikaan onneksi päähänsä lähteä haukkumaan tuntemattomia... 


 
 
 
 
Lumin kootut ilmeet :)


 
 
 
 
 Unna löysi puistosta auton pölysuojan, ja ajatteli siivota sen pois. 



2 kommenttia:

  1. Mahtavia kuvia!!
    Hyvän frisbeen Unna löytänyt... ;-)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! :) Joo, Unna on aika hauska, kun sen täytyy lenkilläkin monesti saada kantaa jotakin. Se keräilee mitä huvittavampia esineitä hampaisiinsa. Ja salakuljettaa kävyt sekä risut sisälle. :D

    VastaaPoista