torstai 20. toukokuuta 2010

Lumi 13 viikkoa, iloinen päivä!


Lumin 13-viikkoiskuva. Painoa 4,2kg ja korkeutta 30cm.

Ärsyttää olla niin perfektionismiin taipuvainen. Jos Lumin jalka ei oo jossain kuvassa väärässä asennossa, sit on kameran tarkennus vinksallaan. No, jospa tuosta kuvasta selvän ottaa. :) Kohisten tyttö kyllä kasvaa, paitsi nyt oli korkeutta tullut hiukan vähemmän, n. puoli senttiä. Hirmu hoikan näköinen se on kyllä edelleen, vaikka olen ruokaakin lisännyt, ja ruokahalu kyllä onkin aika hyvä tuolla tyttösellä. Ehkä nuo jalat kasvaa sitten vain niin nopeesti, että se näyttää ihan koipeliinilta. 


Unnan kanssa oltiin tänään taas tapakoulutuksessa. Oli niin kuuma, että eihän tuo jaksanut siellä paljon muuta, kuin paikallaan makailla, ja tietysti ansaita välillä nameja. Ohituksia vielä, tällä kertaa myös ihmisten ja pyörän ohitusta, sekä luoksepäästävyyttä. Unnalla meni kaikki tosi hienosti. Kontaktissa pysyi melko hyvin koko ohituksen ajan. Pyöräilijää se haukahti, joka pysähtyi sitten äkisti meidän kohdalle "juttelemaan". Vähän jännittäjä se on, mutta kaikenkaikkiaan tosi upeasti meni. Luoksepäästävyydessä neiti istui niin kiltisti sivulla, kun kouluttaja tuli luokse. Luulin että se ois arkaillut, mutta oli hirmu reippaasti. 

Sitten se iloinen uutinen. Kouluttaja tuli kesken kaiken kysymään, että olemmeko ajatelleet Unnan kanssa tokoa. Sanoinpa siihen, että onhan se mielessä kyllä käynyt, mutta en ole "uskaltanut". En vaan oo ajatellut Unnan kans tokoa "vakavasti", kun oon opettanut sille kotona jotain liikkeitä epätietoisena vähän miten sattuu. Hän kehui kontaktia tosi hyväksi, ja sanoi, että suosittelee meille tokoa ehdottomasti. Tuli vielä autolle ennen kuin oltiin lähdössä sanomaan, että harkitkaa sitä tokoa, ja vielä kerran kehui kontaktia.  

Että taitaa molemmilla neideillä tulla tokoryhmään lähtö, jos syksyllä alkaa! Kyselin vähän kouluttajalta, ja hän sanoi että syksyllä pitäisi alkaa vielä kursseja. Lumi penturyhmään ja Unna jonnekin alokkaisiin sitten. Olen minä tyttösistäni kyllä ylpeä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti