maanantai 17. toukokuuta 2010

Paltamon mätsärissä Unna SIN2

Pyörähdettiinpä Paltamossa lauantaina. Kyytiläisiksi saimme pari kaveria, Annan, Sannan ja sekarotuisen Peppi-koiran. Lähtiessä oli vielä ihan suht viileää, mutta perillä oli jo aivan läkähdyttävän kuuma! Koiria ei ollut koko mätsärissä kuin muutama! Samana päivänä oli tosin Hyrynsalmella ryhmis, joten olisiko vaikuttanut asiaan...


No, me mentiin Unnan kanssa pieniin aikuisiin, ja saatiin ekassa kehässä sininen nauha. Unna käyttäytyi jälleen tosi hienosti, ja seisoi oikein ryhdikkäästi. Tuomarin kosketusta aina pitää vähän yrittää väistää, mutta hyvin antaa tutkia, eikä haukukaan kehässä tuomarille, niin kuin yleensä esim. kotona haukkuu vieraat.



Sinisten nauhan saaneita oli vaivaiset neljä! Tuomari sijoitti meidät sitten kakkosiksi. Ihan mukavat mätsärit muuten, mutta jäi vähän ärsyttämään, kun tuomari pisti ensimmäisenä kaikki sekarotuiset pihalle. Tai siis, kun isojen kehää katsoin, missä Sannan sekarotuinen oli, siellä oli kaksi seropia. Pisti ne sitten ensimmäisenä pois, vaikka käyttäytyivät hienommin kuin jotkut puhdasrotuiset kehässä.


No, ei voi valittaa, tuomarit on erilaisia. :) Mätsäreitä kyllä nyt pukkaa, seuraavat on jo keskiviikkona villakoirajärjestöllä, sitten 26. päivä on Sotkamossa ja 29. päivä taas Kajaanissa Seppälän koirakeskuksen järjestäminä. Kesäkuulla sitten on tiedossa jo yhdet, toivottavasti tulee useampikin. Ja toivottavasti tulee myös kesäkuun loppuun mätsäreitä, niin pääsisi Luminkin kanssa jo sitten kokeilemaan!

Ai niin, ja kiitokset kuvista Anna Pikkaraiselle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti