torstai 13. toukokuuta 2010

12 viikkoa

Tänään sitä oltiin sitten kevään ensimmäistä kertaa t-paitasillaan. Ihan uskomaton keli! Tuntui, että ei voi sisällä olla. Oltiin ensin menossa Unnaa viemään koirapuistoon, mutta ei sitten viitsittykään mennä, kun Toni kävi matkalla skeittaamassa, ja neidille tuli jo siinä niin kuuma, että läähätti kuin viimeistä päivää. Ajettiin puiston ohi, mutta ei siellä ollut muitakaan, joten palattiin kotiin.

Lumin kanssa lähdettiin sitten käymään Paavolassa. Siellä oli kaksi koirakkoa agilityharjoituksissa, joten mentiin nurmikentälle hetkeksi ihmettelemään uutta paikkaa. Otettiin vähän kontaktia, luoksetuloa ja seisomista siinä kentällä. Vähän oli uusia hajuja, jotka häiritsivät keskittymistä, mutta kaikenkaikkiaan mahtavasti ottaa kontaktia häiriönkin alla. Ja luoksetulot on oikein hienoja ja vauhdikkaita.

Paavolan jälkeen käytiin vielä jäätelötötteröllä kauppakadulla. Oli kyllä ihmisiä paljon istuksimassa torilla.

Kotona harjoiteltiin Lumin kanssa näyttelyremmissä kulkemista ja seisomista, sekä sivulla oloa ja kontaktia. Enää ei oikein mielenkiinto riitä tehdä noiden pehmeiden koiran namien tiimoilta, vaan pitää kaivella jääkaapista jotain parempaa palkkaa, niin motivoituu heti huomattavasti paremmin.


Koipeliini tänään 12-viikkoa. Korkeutta 29,5cm. ja painoa 3986g. On se kyllä melkoinen rimpula, ja tuntuu että joka viikko tulee jalkaa lisää, ja hoikistuu entisestään. Ruokaa olen aina välillä lisännyt ja antanut enemmän, kun tahti on niin nopea tuon syömisen suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti