torstai 27. toukokuuta 2010

Lumi 14 viikkoa


Lumilla korkeutta 14 viikkoisena huimat 31cm. ja painoa 4,8kg.

Ei ole ehtinyt edes päivittää moneen päivään! Viikon päästä alkaa kesäloma, pitkä viikko edessä, kun niin kovasti odottaa. :) Viime viikonloppu oltiin Suomussalmella. Siitä tulossa juttua ja kuvia erikseen. Tiistain pentukoulusta tulossa myös raportti, samoin eilisestä mätsäristä Unnan osalta, jossa neiti kävi hakemassa BIS1-paikan!

Tänään käytiin taas Unnan kanssa tapakoulutuksessa. Vuorossa oli maahan menoa, luoksetuloa ja perusasentoa. Meillä sujuu ihan mukavasti, mutta tuon perusasennon kanssa tulee vähän harjoittelemista. Aluksi opetin Unnan menemään sivulle takaa. Ja nyt se ei suju sitten ollenkaan. Sivulle tulot on tosi vinoja, ja välillä koira kiertää melkein eteen. Sitten kun olen namilla ohjannut sen tuosta etukautta, menee paljon paremmin. Niinpä teemme nyt niin, että otan kokonaan uuden käskysanan ja alan opettaa sen uudestaan tuosta etukautta. 

Agilityäkin haluttaisi Unnan kanssa päästä vähän harjoittelemaan. Katsotaan keretäänkö huomenna, jos Paavolaan ois tulossa muitakin, täytyy vähän kysellä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti